Home > Levering en montage

Levering en montage

Aflevering magazijn of showroom

Al onze bladen worden standaard verpakt in houten U-profielen met een strapping tape erom. De controle op breuk en/of beschadiging tijdens aflevering dient te gebeuren door een bevoegd persoon. Bij controle is het belangrijk extra te letten op de hoeken en de uitsparingen van spoelbak en kookplaat. Na controle dient het ontvangstbewijs te worden getekend. 
Ondertekening altijd door middel van handtekening en naam in blokletters. 


Let op! Bij breuk of beschadiging wordt de zending direct geheel retour genomen. Na ondertekening van het ontvangstbewijs is reclamatie op zichtbare gebreken niet meer mogelijk. Indien door de verpakking een beschadiging of gebrek bij aankomst redelijkerwijs niet is te constateren, dient melding hiervan plaats te vinden voor montage. Indien een gebrek wordt ontdekt, zal er in overleg met onze service afdeling worden bepaald of er gemonteerd kan worden of dat het product (in de originele verpakking) retour gezonden moet worden. De genomen beslissing zal schriftelijk worden gecommuniceerd. Indien er toch gemonteerd wordt zonder overeenstemming, vervalt de reclamatie. De bestelling wordt franco bij de showroom of het magazijn bezorgd in de vermelde leverweek.


Hierbij zal zoveel mogelijk getracht worden om vaste leverdagen aan te houden. Indien er afwijkend van de vaste leverdag wordt geleverd is reclamatie niet mogelijk.

Aflevering particulier

Tegen een vaste meerprijs kan de keukenzaak de order particulier laten leveren. (Particuliere verkoop wordt niet ondersteund.)
De gegevens moeten minimaal 3 weken voor afleverdatum schriftelijk zijn doorgegeven. Het afleveradres dient tot aan de deur per auto bereikbaar te zijn. Levering geschiedt tot aan de deur op de begane grond.
Voor transport naar andere verdiepingen dient U zelf zorg te dragen. 
Bij aflevering dient er een monteur of bevoegd persoon te zijn die de vrachtbrief kan aftekenen en die fysiek in staat is om te helpen met het lossen van de goederen. 

Montagevoorschriften

Voor de juiste montagevoorschriften per productsoort, willen we u verwijzen naar het betreffende product op deze website.

Op het tabblad montagevoorschriften staat de juiste informatie vermeld.
Deze is daar ook te downloaden.

 

Let op!
Een werkblad nooit horizontaal dragen

Na het leggen mag het blad niet meer “even” opgetild worden. Het niet uitvullen van het werkblad of “even optillen” kan breuk tot gevolg hebben.

Montage van de kraan

Maak gebruik van de meegeleverde houten ring. Dit is om werking op te vangen, en om scheurvorming te voorkomen. 

Spoelbak

Bij de inleg-spoelbakken legt u een rups kit in de frees rand. 
Leg de spoelbak daarna op deze kitrand en centreer hem netjes ten opzichte van de uitsparing. Aan de zijkant van de spoelbak zitten klemmen om tegen het blad aan te draaien; gebruik hiervoor de meegeleverde houten blokjes. Deze moeten tussen het blad en de klemmen komen. 
Draai de klemmen handvast, let hierbij op dat de spoelbak netjes wordt afgesteld ten opzichte van de facetrand aan de bovenzijde blad. 
Ook hier geldt weer, de kit zo gauw mogelijk verwijderen. 
Ook hier kan weer spiritus voor gebruikt worden. 

Montage van onderbouw spoelbakken

Dit gebeurt ook met de zuurvrije siliconenkit. 
Dit zal een tijdje moeten drogen voordat het belast kan worden, minimaal 24 uur. Dit is voldoende voor de kleinere rvs spoelbakken. 
Heeft u een stenen bak of een andere veel zwaardere bak, dan zal er ook een steun in de spoelkast gemaakt moeten worden. Hiervoor hebben wij een speciale onderbouwset. Deze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende lengte-maten, 500 tot maximaal 900 mm en 700 tot 1200 mm.


Als u gebruikt maakt van deze voorschriften, en de onderhoudsadviezen in acht neemt, dan zult u zien dat u veel plezier zult beleven van ons werkblad met de exclusieve uitstraling.