Topline Maatwerkbladen Xclusive

strategische en exclusieve samenwerking

de beste producten

ondersteuning voor u én uw klant


Topline Xclusive is een nieuw, exclusief label van Topline Maatwerkbladen en biedt een select aantal retailers in Nederland de exclusiviteit voor de verkoop en het vermarkten van luxe werkbladen. Door het afsluiten van een exclusiviteitsovereenkomst garanderen we dat de samenwerking met onze dealers 1-op-1 is en blijft. De nauwe samenwerking tussen Topline Xclusive, onze dealers en de ondersteuning vanuit de exclusieve merken staan garant voor een gezamenlijk succes in de markt van keukenwerkbladen in het hogere segment.

Topline Xclusive heeft de exclusieve verkooprechten verworven van het merk Cambria® voor de Benelux. Cambria® is een Amerikaans familiebedrijf met een enorme historie en staat van dienst. Cambria® is trots op deze geschiedenis. Naast de meerwaarde van een familiebedrijf, gelooft Cambria® dat voortdurend blijven innoveren ervoor zorgt dat de klanten de kwaliteit van de Cambria® producten en diensten blijven waarderen. Door state-of-the-art faciliteiten, ongeëvenaarde ontwerpinnovaties en de werkethiek van ervaren medewerkers, is Cambria® snel marktleider geworden in de USA. Cambria® is een wereldmerk met natuurgetrouw composiet keukenwerkbladen van topkwaliteit.

Bezoek Cambria of download de app via de Google Play Store of via de App Store.

De Cambria® collectie van Topline Xclusive:

Strategische en exclusieve samenwerking

Samenwerken op alle mogelijke niveaus is waar Topline Xclusive voor staat. Of het nu gaat om het continu innoveren van producten en merken, salesondersteuning richting onze dealers of marketing support. Een unieke exclusieve propositie: dat is Topline Xclusive.

Ben u geïnteresseerd in een samenwerking met Topline Xclusive en wilt u zich ook steeds meer onderscheiden van uw collega’s? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

afspraak maken

De beste producten

Alleen het allerbeste op het gebied van keukenwerkbladen, dat is Topline Xclusive. Grote merken, natuurlijke materialen en bijzondere producten. Topline Xclusive richt zich op niche markten met veel toegevoegde waarde vanuit onze jarenlange expertise in de keukenbranche.

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Download hier de onderhoudsvoorschriften.

meer informatie

Ondersteuning voor u én uw klant

Uw assortiment bladen moet zo perfect mogelijk gepresenteerd worden in uw showroom. Dat hoeft u niet alleen te doen, Topline Xclusive helpt u daar graag bij. Wij gaan ver, heel ver, in het ondersteunen van onze dealers. Samen ontwikkelen we tools om de zichtbaarheid van uw merk en uw producten zo effectief mogelijk in te zetten bij uw (potentiële) klanten in uw eigen regio.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een eerste gesprek.

contact opnemenContact

Zoek via de locator uw dichtstbijzijnde Topline Xclusive dealer.

Wilt u direct contact met Topline Xclusive? Neem dan contact op met een van onze Xclusive accountmanagers:

Winfried Vrijenhoek   
+31 6 10 01 82 70
winfried@toplinexclusive.nl

Maurice Verkade   
+31 6 21 28 50 82
maurice@toplinexclusive.nl

Topline Xclusive
Grensstraat 6
7041 GZ 's-Heerenberg
+31 88 71 20 500
info@toplinexclusive.nl
 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 12:30
en van 13:00 tot 16:30.